\require{AMSmath} Primitieve van breuk Beste mensen, Hoe moet ik dit primitiveren? x/((x2)-1) Groeten, Bob-Jan Bob-Ja Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 2 februari 2008 Antwoord de afgeleide van x2-1 is 2x. Dus gebruik de substitutie u=x2-1, du=2xdx. hk zaterdag 2 februari 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Beste mensen, Hoe moet ik dit primitiveren? x/((x2)-1) Groeten, Bob-Jan Bob-Ja Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 2 februari 2008
Bob-Ja Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 2 februari 2008
de afgeleide van x2-1 is 2x. Dus gebruik de substitutie u=x2-1, du=2xdx. hk zaterdag 2 februari 2008
hk zaterdag 2 februari 2008
©2001-2024 WisFaq