\require{AMSmath} DV aangroei ijslaag aangroeisnelheid van ijslaag is omgekeerd evenredig met de de dikte van de ijslaag. A. druk dit groeimodel uit in een wiskundige vergelijking met de dikte van de ijslaag als y(t) B. bepaal y(t) uit de onder A opgestelde DV. Randvoorwaarde y(0)=0 en neem evenredigheidsconstante k=0,01 mm2/uur Alvast bedankt. Martij Student hbo - maandag 28 januari 2008 Antwoord A) dy/dt=k/y Probeer dan B eerst zelf nog eens. hk maandag 28 januari 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
aangroeisnelheid van ijslaag is omgekeerd evenredig met de de dikte van de ijslaag. A. druk dit groeimodel uit in een wiskundige vergelijking met de dikte van de ijslaag als y(t) B. bepaal y(t) uit de onder A opgestelde DV. Randvoorwaarde y(0)=0 en neem evenredigheidsconstante k=0,01 mm2/uur Alvast bedankt. Martij Student hbo - maandag 28 januari 2008
Martij Student hbo - maandag 28 januari 2008
A) dy/dt=k/y Probeer dan B eerst zelf nog eens. hk maandag 28 januari 2008
hk maandag 28 januari 2008
©2001-2024 WisFaq