\require{AMSmath} Integralen Bij de volgende integralen weet ik geen weg: 1)ò(Ö(4-x) /x) dx 2)(6x2-7)/(9x2+4) dx Tom 3de graad ASO - woensdag 23 januari 2008 Antwoord Tom. 1. is behandeld. 2.Laten we de 6 en 9 even weg.(x2-7)/(x2+4)=(x2+4-11)/(x2+4)=1-11/(x2+4). kn woensdag 23 januari 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bij de volgende integralen weet ik geen weg: 1)ò(Ö(4-x) /x) dx 2)(6x2-7)/(9x2+4) dx Tom 3de graad ASO - woensdag 23 januari 2008
Tom 3de graad ASO - woensdag 23 januari 2008
Tom. 1. is behandeld. 2.Laten we de 6 en 9 even weg.(x2-7)/(x2+4)=(x2+4-11)/(x2+4)=1-11/(x2+4). kn woensdag 23 januari 2008
kn woensdag 23 januari 2008
©2001-2024 WisFaq