\require{AMSmath} Goniometrische vergelijking Ik heb hier een vergelijking waar ik niet uit geraak. cos(x)·cos(4x)=cos(2x)·cos(3x) Kan iemand helpen? Bedankt! Kevin Beantwoorder - woensdag 23 januari 2008 Antwoord Je kunt gebruik maken van de goniometrische eigenschap: cos(a)cos(b)=[cos(a+b)+cos(a-b)]/2 Zo kun je jouw vergelijking herleiden tot een veel eenvoudiger vorm. Bernhard woensdag 23 januari 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb hier een vergelijking waar ik niet uit geraak. cos(x)·cos(4x)=cos(2x)·cos(3x) Kan iemand helpen? Bedankt! Kevin Beantwoorder - woensdag 23 januari 2008
Kevin Beantwoorder - woensdag 23 januari 2008
Je kunt gebruik maken van de goniometrische eigenschap: cos(a)cos(b)=[cos(a+b)+cos(a-b)]/2 Zo kun je jouw vergelijking herleiden tot een veel eenvoudiger vorm. Bernhard woensdag 23 januari 2008
Bernhard woensdag 23 januari 2008
©2001-2024 WisFaq