\require{AMSmath} Rekenen met groeifactoren hoi,3Öx = 3x-6Ik doe: Öx = x-6Ik weet niet hoe ik die wortel kan wegkrijgen oplossing is 9 met GRM kom ik dat ook uit maar schriftelijk lukt het nietalvast bedanktgroetjes yannic 3de graad ASO - zondag 13 januari 2008 Antwoord Links en recht kwadrateren geeft: x=(x-6)2 Oplossen en daarna je antwoorden controleren of vooraf eisen dat x0 en x-60 en dan oplossen... Als het goed is rolt je antwoord er dan wel uit... WvR zondag 13 januari 2008 Re: Rekenen met groeifactoren ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hoi,3Öx = 3x-6Ik doe: Öx = x-6Ik weet niet hoe ik die wortel kan wegkrijgen oplossing is 9 met GRM kom ik dat ook uit maar schriftelijk lukt het nietalvast bedanktgroetjes yannic 3de graad ASO - zondag 13 januari 2008
yannic 3de graad ASO - zondag 13 januari 2008
Links en recht kwadrateren geeft: x=(x-6)2 Oplossen en daarna je antwoorden controleren of vooraf eisen dat x0 en x-60 en dan oplossen... Als het goed is rolt je antwoord er dan wel uit... WvR zondag 13 januari 2008
WvR zondag 13 januari 2008
©2001-2024 WisFaq