\require{AMSmath} Expliciet verband x en y ik moet dus de volgende vergelijking om zetten naar een expliciete vorm zodat het mogelijk is om x te bepalen zodra y gekend is of omgekeerd. (log2 - log4)(logx - log1/2)=(log2-log1/2)(logy - log4) Dit heb ik al herwerkt tot: log1/2·log2x = log4·log(y/4) maar nu zit ik vast. Kan er mij iemand voort helpen ? Joke Student universiteit België - zaterdag 5 januari 2008 Antwoord Hoi, Uiteraard moet je wel rekening houden met het domein. Groetjes, Davy. Davy zaterdag 5 januari 2008 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
ik moet dus de volgende vergelijking om zetten naar een expliciete vorm zodat het mogelijk is om x te bepalen zodra y gekend is of omgekeerd. (log2 - log4)(logx - log1/2)=(log2-log1/2)(logy - log4) Dit heb ik al herwerkt tot: log1/2·log2x = log4·log(y/4) maar nu zit ik vast. Kan er mij iemand voort helpen ? Joke Student universiteit België - zaterdag 5 januari 2008
Joke Student universiteit België - zaterdag 5 januari 2008
Hoi, Uiteraard moet je wel rekening houden met het domein. Groetjes, Davy. Davy zaterdag 5 januari 2008
Davy zaterdag 5 januari 2008
©2001-2025 WisFaq