\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 53527 Re: Poisson-verdeling Maar ik weet niet welke waarden ik moet invullen bij de verschillende oefeningen.. Sophie Student Hoger Onderwijs België - maandag 17 december 2007 Antwoord Maar dat heeft dan weinig met Excel te maken denk ik...1-1X:aantal coliformenX~Poissonverdeeld met l=110Gevraagd: P(X100)EXCEL: Poisson(100;110;waar)1-2X:aantal coliformenX~Poissonverdeeld met l=1,1Gevraagd: P(X1)=1-P(X1)EXCEL: 1-Poisson(1;1,1;waar)1-35 stalen... dus minimaal 4 daarvan hoogstens 100:G: staal bevat hoogstens 100F: staal bevat meer dan 100Goede rijtjes zijn:GGGGGGGGGFGGGFGGGFGGGFGGGFGGGGP(G) en P(F) zijn bekend (zie 1-1)Probeer je nu 2 eerst zelf? En laat je dan even zien wat je dan zelf geprobeerd hebt? WvR maandag 17 december 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Maar ik weet niet welke waarden ik moet invullen bij de verschillende oefeningen.. Sophie Student Hoger Onderwijs België - maandag 17 december 2007
Sophie Student Hoger Onderwijs België - maandag 17 december 2007
Maar dat heeft dan weinig met Excel te maken denk ik...1-1X:aantal coliformenX~Poissonverdeeld met l=110Gevraagd: P(X100)EXCEL: Poisson(100;110;waar)1-2X:aantal coliformenX~Poissonverdeeld met l=1,1Gevraagd: P(X1)=1-P(X1)EXCEL: 1-Poisson(1;1,1;waar)1-35 stalen... dus minimaal 4 daarvan hoogstens 100:G: staal bevat hoogstens 100F: staal bevat meer dan 100Goede rijtjes zijn:GGGGGGGGGFGGGFGGGFGGGFGGGFGGGGP(G) en P(F) zijn bekend (zie 1-1)Probeer je nu 2 eerst zelf? En laat je dan even zien wat je dan zelf geprobeerd hebt? WvR maandag 17 december 2007
WvR maandag 17 december 2007
©2001-2024 WisFaq