\require{AMSmath} Kettingfuncties f(x)=3x2-2x+1g(x)=1-xBepaal:A) f(g(x))B) g(f(x)) Jan Leerling mbo - maandag 3 december 2007 Antwoord Ja? En de vraag is? Wat dacht je van:f(g(x))=3(1-x)2-2(1-x)+1=...g(f(x))=1-(3x2-2x+1)=...Lees ook een keer de spelregels. WvR maandag 3 december 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
f(x)=3x2-2x+1g(x)=1-xBepaal:A) f(g(x))B) g(f(x)) Jan Leerling mbo - maandag 3 december 2007
Jan Leerling mbo - maandag 3 december 2007
Ja? En de vraag is? Wat dacht je van:f(g(x))=3(1-x)2-2(1-x)+1=...g(f(x))=1-(3x2-2x+1)=...Lees ook een keer de spelregels. WvR maandag 3 december 2007
WvR maandag 3 december 2007
©2001-2024 WisFaq