\require{AMSmath} Wat gaat er hier verkeerd? ò(dx)/(2x2+2x+5)= ò(dx)/(2(x+1/2)2+Ö(9/2)2)= 1/3Ö(2) bgtg (2(x+1/2)/(3/Ö(2)) + Kmaar het zou moeten zijn:= 1/3 bgtg (2x+1)/3 + KWat gaat hier verkeerd?Want 2x2+2x+5 = 2(x+1/2)2+9/2 = 2(x2+x+1/4)+9/2 = 2x2+2x+1/2+9/2Alvast bedankt! Lien Student universiteit België - zondag 2 december 2007 Antwoord Beste Lien,Je uitwerking van 1/(2x2+2x+5) klopt.Maar:In jouw geval: b=Ö2; a=3/Ö21/(ab)=1/3b/a=2/3Dan krijg je:1/3·arctan((2/3·(x+1/2))=1/3·arctan((2x+1)/3) +cst ldr zondag 2 december 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ò(dx)/(2x2+2x+5)= ò(dx)/(2(x+1/2)2+Ö(9/2)2)= 1/3Ö(2) bgtg (2(x+1/2)/(3/Ö(2)) + Kmaar het zou moeten zijn:= 1/3 bgtg (2x+1)/3 + KWat gaat hier verkeerd?Want 2x2+2x+5 = 2(x+1/2)2+9/2 = 2(x2+x+1/4)+9/2 = 2x2+2x+1/2+9/2Alvast bedankt! Lien Student universiteit België - zondag 2 december 2007
Lien Student universiteit België - zondag 2 december 2007
Beste Lien,Je uitwerking van 1/(2x2+2x+5) klopt.Maar:In jouw geval: b=Ö2; a=3/Ö21/(ab)=1/3b/a=2/3Dan krijg je:1/3·arctan((2/3·(x+1/2))=1/3·arctan((2x+1)/3) +cst ldr zondag 2 december 2007
ldr zondag 2 december 2007
©2001-2024 WisFaq