\require{AMSmath} Goniometrie sin 5x + cos 3x = sin xIk heb deze berekend en ik bekom maar twee oplossingen en in ons boek staat dat we er 3 moeten hebben.sin 2x + sin 3x = sin 5x + sin 6xMet deze weet ik geen raadDank bij voorbaatjop jop 3de graad ASO - donderdag 29 november 2007 Antwoord De eerste vergelijking kan je vinden op Goniometrische vergelijkingen. De tweede gaat ook met Simpson. Probeer 't maar 's! WvR donderdag 29 november 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
sin 5x + cos 3x = sin xIk heb deze berekend en ik bekom maar twee oplossingen en in ons boek staat dat we er 3 moeten hebben.sin 2x + sin 3x = sin 5x + sin 6xMet deze weet ik geen raadDank bij voorbaatjop jop 3de graad ASO - donderdag 29 november 2007
jop 3de graad ASO - donderdag 29 november 2007
De eerste vergelijking kan je vinden op Goniometrische vergelijkingen. De tweede gaat ook met Simpson. Probeer 't maar 's! WvR donderdag 29 november 2007
WvR donderdag 29 november 2007
©2001-2024 WisFaq