\require{AMSmath} Veelterm bepalen Hey, Ik moet de veeltermen P(x) en Q(x) bepalen zodat voor alle x: P(x)3+Q(x)P(x)2+(x4+1)P(x)+x3+x=0. Kan iemand mij aub een tip geven? Alvast bedankt, Jeroen 3de graad ASO - zaterdag 24 november 2007 Antwoord Beste Jeroen, Vul in: P(x) = 1. Dan wordt de vraag heel makkelijk. Maar misschien wordt er nog iets anders bedoeld? Groet. Oscar os zaterdag 24 november 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hey, Ik moet de veeltermen P(x) en Q(x) bepalen zodat voor alle x: P(x)3+Q(x)P(x)2+(x4+1)P(x)+x3+x=0. Kan iemand mij aub een tip geven? Alvast bedankt, Jeroen 3de graad ASO - zaterdag 24 november 2007
Jeroen 3de graad ASO - zaterdag 24 november 2007
Beste Jeroen, Vul in: P(x) = 1. Dan wordt de vraag heel makkelijk. Maar misschien wordt er nog iets anders bedoeld? Groet. Oscar os zaterdag 24 november 2007
os zaterdag 24 november 2007
©2001-2024 WisFaq