\require{AMSmath} Partieel integratie ik zou de volgende bepaalde integraal moeten oplossen. § x . e2x dx = de grenzen zijn 4 en 0. eerst neem ik als dg= e2x g= e2x dx en dan f= x df= dx da wordt dan e2x . x - § e2x dx uiteindelijk wordt dit x.e2x - e2x en als ik hier de grenzen invul zou da 5217 moeten uitkomen maar het klopt niet. kunt u me zeggen waar mijn fout zit want ik zie het niet. dank bij voorbaat özer özer Student Hoger Onderwijs België - dinsdag 25 september 2007 Antwoord Beste özer, Je doet het goed, behalve dat als dg=e2x, dan is g=1/2×e2xdx. Dan moet het kloppen. ldr dinsdag 25 september 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ik zou de volgende bepaalde integraal moeten oplossen. § x . e2x dx = de grenzen zijn 4 en 0. eerst neem ik als dg= e2x g= e2x dx en dan f= x df= dx da wordt dan e2x . x - § e2x dx uiteindelijk wordt dit x.e2x - e2x en als ik hier de grenzen invul zou da 5217 moeten uitkomen maar het klopt niet. kunt u me zeggen waar mijn fout zit want ik zie het niet. dank bij voorbaat özer özer Student Hoger Onderwijs België - dinsdag 25 september 2007
özer Student Hoger Onderwijs België - dinsdag 25 september 2007
Beste özer, Je doet het goed, behalve dat als dg=e2x, dan is g=1/2×e2xdx. Dan moet het kloppen. ldr dinsdag 25 september 2007
ldr dinsdag 25 september 2007
©2001-2024 WisFaq