\require{AMSmath} Twee dobbelstenen willekeurige volgorde Bereken de waarschijnlijkheid om met 2 dobbelstenen 5 ogen en 1 oog te gooien in willekeurige volgorde. hatice Student Hoger Onderwijs België - zondag 9 september 2007 Antwoord P(5 en 1 ogen)=P(5,1)+P(1,5)=1/6·1/6+1/6·1/6Lees je ook een keer de spelregels? WvR zondag 9 september 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bereken de waarschijnlijkheid om met 2 dobbelstenen 5 ogen en 1 oog te gooien in willekeurige volgorde. hatice Student Hoger Onderwijs België - zondag 9 september 2007
hatice Student Hoger Onderwijs België - zondag 9 september 2007
P(5 en 1 ogen)=P(5,1)+P(1,5)=1/6·1/6+1/6·1/6Lees je ook een keer de spelregels? WvR zondag 9 september 2007
WvR zondag 9 september 2007
©2001-2024 WisFaq