\require{AMSmath} Afgeleide sinusfunctie Hoe bereken je de afgeleide van: 1/cos(x)? M Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 16 juni 2007 Antwoord Goede titel...Als je weet wat de afgeleide van y=1/x is en je weet wat de afgeleide van y=cos(x) en je kent de kettingregel dan mag het geen probleem zijn...In 't algemeen geldt als f(x)=g(h(x)) dan is f'(x)=g'(h(x))·h'(x). Dit staat wel bekend als de 4. Kettingregel.In dit geval is g(x)=1/x en h(x)=cos(x). Nu jij weer... WvR zaterdag 16 juni 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe bereken je de afgeleide van: 1/cos(x)? M Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 16 juni 2007
M Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 16 juni 2007
Goede titel...Als je weet wat de afgeleide van y=1/x is en je weet wat de afgeleide van y=cos(x) en je kent de kettingregel dan mag het geen probleem zijn...In 't algemeen geldt als f(x)=g(h(x)) dan is f'(x)=g'(h(x))·h'(x). Dit staat wel bekend als de 4. Kettingregel.In dit geval is g(x)=1/x en h(x)=cos(x). Nu jij weer... WvR zaterdag 16 juni 2007
WvR zaterdag 16 juni 2007
©2001-2024 WisFaq