\require{AMSmath} Algemene oplossing vereenvoudigen hallo, algemene oplossing: sinh y+cosh y = Ax vereenvoudigen tot: y=lnx+K kan u stap per stap uitleggen hoe ik hier aan moet beginnen ? dankuwel Korneel Kornee Student Hoger Onderwijs België - zondag 27 mei 2007 Antwoord Dag Korneel, Gebruik de definities sinh(y) = (e^y-e^-y)/2 en cosh(y) = (e^y+e^-y)/2 en dan lukt het denk ik wel. Groet. Oscar os zondag 27 mei 2007 Re: Algemene oplossing vereenvoudigen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hallo, algemene oplossing: sinh y+cosh y = Ax vereenvoudigen tot: y=lnx+K kan u stap per stap uitleggen hoe ik hier aan moet beginnen ? dankuwel Korneel Kornee Student Hoger Onderwijs België - zondag 27 mei 2007
Kornee Student Hoger Onderwijs België - zondag 27 mei 2007
Dag Korneel, Gebruik de definities sinh(y) = (e^y-e^-y)/2 en cosh(y) = (e^y+e^-y)/2 en dan lukt het denk ik wel. Groet. Oscar os zondag 27 mei 2007
os zondag 27 mei 2007
©2001-2024 WisFaq