\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 50352 Re: Re: Re: Dvgl van homogene veeltermen v/d zelfde graad Tjah als je x naar de andere kant brengt is het idd 0 en niet 1/x Nu kom ik ln|u| + u^(-1/2) = ln |x| en dan nog u veranderen in y/x Bedankt voor al de snelle antwoorden op mijn vragen Jote 3de graad ASO - woensdag 18 april 2007 Antwoord Beste Jote, Dat ziet er goed uit. Merk om dat je hier niet zal kunnen oplossen naar y, gewoon in deze vorm met u = y/x laten staan. Succes nog! mvg, Tom td woensdag 18 april 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Tjah als je x naar de andere kant brengt is het idd 0 en niet 1/x Nu kom ik ln|u| + u^(-1/2) = ln |x| en dan nog u veranderen in y/x Bedankt voor al de snelle antwoorden op mijn vragen Jote 3de graad ASO - woensdag 18 april 2007
Jote 3de graad ASO - woensdag 18 april 2007
Beste Jote, Dat ziet er goed uit. Merk om dat je hier niet zal kunnen oplossen naar y, gewoon in deze vorm met u = y/x laten staan. Succes nog! mvg, Tom td woensdag 18 april 2007
td woensdag 18 april 2007
©2001-2024 WisFaq