Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Bgcos - afgeleide

hey,
volgens ik hier op de website gevonden heb is de afgeleide van Bgcos(x) = -1/Ö1-x2
Nu heb ik een oefening: afgeleide van Bgcos(sinx)
volgens mij is de oplossing -cosx/Ö1-sin2x
Maar in m'n boek staat dat het -cosx/Öcos2x
welke is de juiste?
groetjes

Aniloj
Student universiteit België - zondag 24 december 2006

Antwoord

Eh... zijn ze niet 't zelfde?
sin2x+cos2x=1, dus 1-sin2x=cos2x
Helpt dat?
..en klopt het wel?

WvR
zondag 24 december 2006

©2001-2024 WisFaq