Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Examenvragen

Voor een examen psychologie moet iemand 5 hoofdstukken leren maar door tijdsgebrek kan het laatste hoofdstuk er niet meer bij. De leerkracht stelt 3 vragen, elke vraag heeft betrekking op een ander hoofdstuk. Wat is de kans dat ze de 3 vragen kan oplossen?

ellen
3de graad ASO - zondag 10 december 2006

Antwoord

Trekken zonder terugleggen!
P(X=3)=4/5·3/4·2/3=...

Zie ook 2. Kansrekenen

WvR
zondag 10 december 2006

©2001-2024 WisFaq