\require{AMSmath} Integraal van de natuurlijke logaritme Hallo, Ik snap niet goed hoe je de integraal kan berekenen van de natuurlijke logaritme. vb. ¦dxlnx Marlie Student universiteit België - donderdag 7 december 2006 Antwoord Beste Marlies, Dat kan met behulp van partiële integratie. Neem f = ln(x) en dg = dx, pas dan de formule toe. mvg, Tom td donderdag 7 december 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo, Ik snap niet goed hoe je de integraal kan berekenen van de natuurlijke logaritme. vb. ¦dxlnx Marlie Student universiteit België - donderdag 7 december 2006
Marlie Student universiteit België - donderdag 7 december 2006
Beste Marlies, Dat kan met behulp van partiële integratie. Neem f = ln(x) en dg = dx, pas dan de formule toe. mvg, Tom td donderdag 7 december 2006
td donderdag 7 december 2006
©2001-2024 WisFaq