\require{AMSmath} Vergelijkingen van de 2de graad Hallo, ik ben vollop aan het leren voor de examens, maar ik weet niet meer hoe ik aan deze opl kwam:Gegeven:f(x)=x2g(x)=xGevraagd: voor welke xa)f(x)=g(x)b)f(x)g(x)c)f(x)g(x)Oplossingen: a) f(x)=g(x) - x=0 of x=1b) f(x)g(x) - x0 of x1c) f(x)g(x) - 0x1Hoe kom ik toch ook alweer aan die oplossingen? Zou iemand me kunnen helpen? (alvast heel erg bedankt!) katink 2de graad ASO - donderdag 30 november 2006 Antwoord a) x2=x oplossen! b) getallenlijn met de punten waar f=g (zie a) en dan kijken voor welke intervallen fg en fg. c) zie b Omdat het over de lijn y=x gaat en y=x2 heb je vast wel een idee hoe het zit met dat groter, kleiner en gelijk... WvR donderdag 30 november 2006 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo, ik ben vollop aan het leren voor de examens, maar ik weet niet meer hoe ik aan deze opl kwam:Gegeven:f(x)=x2g(x)=xGevraagd: voor welke xa)f(x)=g(x)b)f(x)g(x)c)f(x)g(x)Oplossingen: a) f(x)=g(x) - x=0 of x=1b) f(x)g(x) - x0 of x1c) f(x)g(x) - 0x1Hoe kom ik toch ook alweer aan die oplossingen? Zou iemand me kunnen helpen? (alvast heel erg bedankt!) katink 2de graad ASO - donderdag 30 november 2006
katink 2de graad ASO - donderdag 30 november 2006
a) x2=x oplossen! b) getallenlijn met de punten waar f=g (zie a) en dan kijken voor welke intervallen fg en fg. c) zie b Omdat het over de lijn y=x gaat en y=x2 heb je vast wel een idee hoe het zit met dat groter, kleiner en gelijk... WvR donderdag 30 november 2006
WvR donderdag 30 november 2006
©2001-2025 WisFaq