\require{AMSmath} Maximum vermogen overdracht Hallo, opdat het vermogen(Pl) van volgende formule maximaal zou zijn moet ik het vermogen (Pl) partieel afleiden naar Rl Ik kom er niet aan uit hoe je dit zou doen. De formule is Pl= 1/2 · ((Vth 2 · Rl) / ((Rth2+Rl2)+(Xth2 +Xl2))) Rep Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 25 november 2006 Antwoord laten we je formule even ietsje anders schrijven. we stellen: Pl=y Vth2=p2 Rth2=a2 Xth2=b2 Xl2=c2 en Rl wordt de variabele x Waarbij je moet nagaan of min-oplossingen van de wortel *fysisch* zijn toegestaan. groeten, martijn mg zaterdag 25 november 2006 Re: Maximum vermogen overdracht ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo, opdat het vermogen(Pl) van volgende formule maximaal zou zijn moet ik het vermogen (Pl) partieel afleiden naar Rl Ik kom er niet aan uit hoe je dit zou doen. De formule is Pl= 1/2 · ((Vth 2 · Rl) / ((Rth2+Rl2)+(Xth2 +Xl2))) Rep Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 25 november 2006
Rep Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 25 november 2006
laten we je formule even ietsje anders schrijven. we stellen: Pl=y Vth2=p2 Rth2=a2 Xth2=b2 Xl2=c2 en Rl wordt de variabele x Waarbij je moet nagaan of min-oplossingen van de wortel *fysisch* zijn toegestaan. groeten, martijn mg zaterdag 25 november 2006
mg zaterdag 25 november 2006
©2001-2024 WisFaq