\require{AMSmath} E-macht Hoe los ik op: ò1/(1+ex)dx ? Alvast bedankt! Aron Student hbo - zaterdag 25 november 2006 Antwoord ò1/(1+ex)dx = ò(1+ex-ex)/(1+ex)dx = ò(1 - ex/(1+ex))dx = ò1.dx - òex/(1+ex) dx ... kun je het van hieraf verder zelf? groeten, martijn mg zaterdag 25 november 2006 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe los ik op: ò1/(1+ex)dx ? Alvast bedankt! Aron Student hbo - zaterdag 25 november 2006
Aron Student hbo - zaterdag 25 november 2006
ò1/(1+ex)dx = ò(1+ex-ex)/(1+ex)dx = ò(1 - ex/(1+ex))dx = ò1.dx - òex/(1+ex) dx ... kun je het van hieraf verder zelf? groeten, martijn mg zaterdag 25 november 2006
mg zaterdag 25 november 2006
©2001-2025 WisFaq