\require{AMSmath} Dobbelstenen Je gooit 5 dobbelstenen. Je gooit steeds met 1 dobbelsteen. De vraag is hoe groot de kans is dat je op 2 dobbelstenen van de 5 dobbelstenen 5 gooit? anton Leerling bovenbouw vmbo - vrijdag 10 november 2006 Antwoord De kans op precies 2 van de 5 dobbelstenen een 5 gaat het handigst met de binomiale verdeling: X: aantal vijven n=5 p=1/6 Zie 3. Binomiale verdeling WvR vrijdag 10 november 2006 Re: Dobbelstenen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Je gooit 5 dobbelstenen. Je gooit steeds met 1 dobbelsteen. De vraag is hoe groot de kans is dat je op 2 dobbelstenen van de 5 dobbelstenen 5 gooit? anton Leerling bovenbouw vmbo - vrijdag 10 november 2006
anton Leerling bovenbouw vmbo - vrijdag 10 november 2006
De kans op precies 2 van de 5 dobbelstenen een 5 gaat het handigst met de binomiale verdeling: X: aantal vijven n=5 p=1/6 Zie 3. Binomiale verdeling WvR vrijdag 10 november 2006
WvR vrijdag 10 november 2006
©2001-2024 WisFaq