\require{AMSmath} Vergelijking met machten Hallo,ik moet voor school de volgende vergelijking oplossen, maar ik kom er niet uit, omdat er geen rekenregel is voor ax+aq.Hieronder de vergelijking:((1/9)x) - 12((1/3)x)+270 x=? Paul W Student hbo - zondag 29 oktober 2006 Antwoord Paul, Stel (1/3)x=y ,dan is (1/9)x=y2. Nu jij weer... kn zondag 29 oktober 2006 Re: Vergelijking met machten ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo,ik moet voor school de volgende vergelijking oplossen, maar ik kom er niet uit, omdat er geen rekenregel is voor ax+aq.Hieronder de vergelijking:((1/9)x) - 12((1/3)x)+270 x=? Paul W Student hbo - zondag 29 oktober 2006
Paul W Student hbo - zondag 29 oktober 2006
Paul, Stel (1/3)x=y ,dan is (1/9)x=y2. Nu jij weer... kn zondag 29 oktober 2006
kn zondag 29 oktober 2006
©2001-2024 WisFaq