\require{AMSmath} Som van een functie berekenen dmv limiet å1/(3n) van n=1 tot n=oneindigå1/((2+p)2n van n=5 tot n=oneindigHoe ga ik hier aan beginnen? Ik denk dat ze beide naar 0 convergeren, beide functies. ronald Student universiteit - zondag 29 oktober 2006 Antwoord Het zijn meetkundige reeksen... Je moet maar 's kijken op onderstaande website. Onderaan staat je oplossing! Zie De Som van een Meetkundige Rij WvR zondag 29 oktober 2006 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
å1/(3n) van n=1 tot n=oneindigå1/((2+p)2n van n=5 tot n=oneindigHoe ga ik hier aan beginnen? Ik denk dat ze beide naar 0 convergeren, beide functies. ronald Student universiteit - zondag 29 oktober 2006
ronald Student universiteit - zondag 29 oktober 2006
Het zijn meetkundige reeksen... Je moet maar 's kijken op onderstaande website. Onderaan staat je oplossing! Zie De Som van een Meetkundige Rij WvR zondag 29 oktober 2006
Zie De Som van een Meetkundige Rij
WvR zondag 29 oktober 2006
©2001-2025 WisFaq