\require{AMSmath} Determinant is gelijk aan nul A =| 1 2 3| | 4 5 6| | 7 8 9|Toon aan dat deze determinant gelijk is aan nul, enkel door gebruik te maken van de definitie en van de afgeleide eigenschappen.Mijn antwoord: A = |1 1+1 1+2| |4 4+1 4+2| |7 7+1 7+2|Probeleem: hoe moet ik verder doen? Nico Student universiteit België - zaterdag 28 oktober 2006 Antwoord De definitie en afgeleide eigenschappen... eh...Volgens mij is het met Hoe bereken je de determinant van een matrix? gewoon een kwestie van een invullen toch? Of wat is dan eigenlijk je definitie precies?Zie Hoe bereken je de determinant van een matrix? WvR zaterdag 28 oktober 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
A =| 1 2 3| | 4 5 6| | 7 8 9|Toon aan dat deze determinant gelijk is aan nul, enkel door gebruik te maken van de definitie en van de afgeleide eigenschappen.Mijn antwoord: A = |1 1+1 1+2| |4 4+1 4+2| |7 7+1 7+2|Probeleem: hoe moet ik verder doen? Nico Student universiteit België - zaterdag 28 oktober 2006
A =| 1 2 3| | 4 5 6| | 7 8 9|
Mijn antwoord: A = |1 1+1 1+2| |4 4+1 4+2| |7 7+1 7+2|
Nico Student universiteit België - zaterdag 28 oktober 2006
De definitie en afgeleide eigenschappen... eh...Volgens mij is het met Hoe bereken je de determinant van een matrix? gewoon een kwestie van een invullen toch? Of wat is dan eigenlijk je definitie precies?Zie Hoe bereken je de determinant van een matrix? WvR zaterdag 28 oktober 2006
WvR zaterdag 28 oktober 2006
©2001-2024 WisFaq