\require{AMSmath} Hyperbool dalend of stijgend Hoe kun je zien of een hyperbool stijgend of dalend is. Bijvoorbeeld de functie f(x)=-2.5/x -1.5.Moet je kijken naar de positieve of negatieve x-waarden? Richar Student hbo - zondag 22 oktober 2006 Antwoord Ik neem aan dat je f(x)=-2,5/(x-1,5) bedoelt. Stijden en dalen? Kijk naar de afgeleide!f'(x)=10/(2x-3)2 is op z'n domein positief dus stijgend... WvR zondag 22 oktober 2006 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe kun je zien of een hyperbool stijgend of dalend is. Bijvoorbeeld de functie f(x)=-2.5/x -1.5.Moet je kijken naar de positieve of negatieve x-waarden? Richar Student hbo - zondag 22 oktober 2006
Richar Student hbo - zondag 22 oktober 2006
Ik neem aan dat je f(x)=-2,5/(x-1,5) bedoelt. Stijden en dalen? Kijk naar de afgeleide!f'(x)=10/(2x-3)2 is op z'n domein positief dus stijgend... WvR zondag 22 oktober 2006
WvR zondag 22 oktober 2006
©2001-2025 WisFaq