\require{AMSmath} Integralen ivm substitutiemethode Ik heb echt geen idee hoe ik kan aan deze integraal moet beginnen. òdx/(cos2x.Ö(tgx-1)) Ik weet dat dx/cos2x=tgx + c, maar ik mag hier toch niet splitsen... Kevin 3de graad ASO - woensdag 18 oktober 2006 Antwoord dx/cos2x = dtanx dus òdx/(cos2x.Ö(tanx-1)) = ò1/(Ö(tanx-1)).dtanx = ò1/(Ö(Y-1)).dY = .. etc groeten, martijn mg woensdag 18 oktober 2006 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb echt geen idee hoe ik kan aan deze integraal moet beginnen. òdx/(cos2x.Ö(tgx-1)) Ik weet dat dx/cos2x=tgx + c, maar ik mag hier toch niet splitsen... Kevin 3de graad ASO - woensdag 18 oktober 2006
Kevin 3de graad ASO - woensdag 18 oktober 2006
dx/cos2x = dtanx dus òdx/(cos2x.Ö(tanx-1)) = ò1/(Ö(tanx-1)).dtanx = ò1/(Ö(Y-1)).dY = .. etc groeten, martijn mg woensdag 18 oktober 2006
mg woensdag 18 oktober 2006
©2001-2025 WisFaq