\require{AMSmath} Integralen Toon de formules aan? ò {T(periode, bovenaan)en 0 (onderaan)} sin (kwt)dt = 0 en ò{T(periode, bovenaan)en 0 (onderaan)} cos (kwt)dt = 0 al vast bedankt bart bart h 3de graad ASO - donderdag 12 oktober 2006 Antwoord Bart, Bedenk dat w=2p/T,Dus bereken de integraal maar.. kn donderdag 12 oktober 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Toon de formules aan? ò {T(periode, bovenaan)en 0 (onderaan)} sin (kwt)dt = 0 en ò{T(periode, bovenaan)en 0 (onderaan)} cos (kwt)dt = 0 al vast bedankt bart bart h 3de graad ASO - donderdag 12 oktober 2006
bart h 3de graad ASO - donderdag 12 oktober 2006
Bart, Bedenk dat w=2p/T,Dus bereken de integraal maar.. kn donderdag 12 oktober 2006
kn donderdag 12 oktober 2006
©2001-2024 WisFaq