\require{AMSmath} Domein van logaritmische functies hallo, ik worstel met een opgave waar ik het antwoord maar niet uitkrijg: Wat is het domein van: y= log (log (logx)) het antwoord is ]10,+oneindig[ maar hoe komen ze eraan? dank bij voorbaat thomas 3de graad ASO - woensdag 11 oktober 2006 Antwoord De functies y=log(x) is alleen gedefinieerd voor x0. Dus voor y=log(log(log(x))) geldt: log(log(x))0 log(x)1 x10 WvR woensdag 11 oktober 2006 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
hallo, ik worstel met een opgave waar ik het antwoord maar niet uitkrijg: Wat is het domein van: y= log (log (logx)) het antwoord is ]10,+oneindig[ maar hoe komen ze eraan? dank bij voorbaat thomas 3de graad ASO - woensdag 11 oktober 2006
thomas 3de graad ASO - woensdag 11 oktober 2006
De functies y=log(x) is alleen gedefinieerd voor x0. Dus voor y=log(log(log(x))) geldt: log(log(x))0 log(x)1 x10 WvR woensdag 11 oktober 2006
WvR woensdag 11 oktober 2006
©2001-2025 WisFaq