\require{AMSmath} Rekenen met bgtan Ik heb overmorgen een grote toest van wiskunde en zit vast bij een oefening. Bgtan 1/(x2+x+1) = Bgtan 1/x - Bgtan 1/(x+1) Bewijs nu: Bgtan 1/(12+1+1) + Bgtan 1/(22+2+1) + Bg 1/(32+3+1) + ... = p/4 X 3de graad ASO - maandag 2 oktober 2006 Antwoord Tekstverwerken voor wiskundigen: Gewoon een stuk uitschrijven dus... toch? WvR maandag 2 oktober 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb overmorgen een grote toest van wiskunde en zit vast bij een oefening. Bgtan 1/(x2+x+1) = Bgtan 1/x - Bgtan 1/(x+1) Bewijs nu: Bgtan 1/(12+1+1) + Bgtan 1/(22+2+1) + Bg 1/(32+3+1) + ... = p/4 X 3de graad ASO - maandag 2 oktober 2006
X 3de graad ASO - maandag 2 oktober 2006
Tekstverwerken voor wiskundigen: Gewoon een stuk uitschrijven dus... toch? WvR maandag 2 oktober 2006
WvR maandag 2 oktober 2006
©2001-2024 WisFaq