\require{AMSmath} DV 1e orde 1e graad Geachte hulp, Ik zit hier met een DV waarvan ik het spoor bijster ben...kan iemand mij een stapje in de goede richting geven: y' = 2x2y+x2 Richar Student hbo - maandag 18 september 2006 Antwoord Helpt het als je schrijft y'=(2y+1)x2? Want dan krijg je 1/(2y+1)×y'=x2 hk maandag 18 september 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Geachte hulp, Ik zit hier met een DV waarvan ik het spoor bijster ben...kan iemand mij een stapje in de goede richting geven: y' = 2x2y+x2 Richar Student hbo - maandag 18 september 2006
Richar Student hbo - maandag 18 september 2006
Helpt het als je schrijft y'=(2y+1)x2? Want dan krijg je 1/(2y+1)×y'=x2 hk maandag 18 september 2006
hk maandag 18 september 2006
©2001-2024 WisFaq