\require{AMSmath} DV van eerste orde en eerste graad Ik heb een klein vraagje...ik ben net met DV's bezig en moet het nog even doorkrijgen Mij wordt gevraagd deze DV op te lossen: y'=y2 met beginvoorwaarden x=0 en y=1. Kan iemand mij vertellen hoe dit moet worden opgelost? Richar Student hbo - donderdag 14 september 2006 Antwoord Richard, Uit y'=y2volgt dy/y2=dx.Beide leden integreren en fatsoeneren en daar y(0)=1 vinden we y=1/(1-x). kn donderdag 14 september 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb een klein vraagje...ik ben net met DV's bezig en moet het nog even doorkrijgen Mij wordt gevraagd deze DV op te lossen: y'=y2 met beginvoorwaarden x=0 en y=1. Kan iemand mij vertellen hoe dit moet worden opgelost? Richar Student hbo - donderdag 14 september 2006
Richar Student hbo - donderdag 14 september 2006
Richard, Uit y'=y2volgt dy/y2=dx.Beide leden integreren en fatsoeneren en daar y(0)=1 vinden we y=1/(1-x). kn donderdag 14 september 2006
kn donderdag 14 september 2006
©2001-2024 WisFaq