\require{AMSmath} Substitutiemethode exponentieel Wat is de integraal van e tot de macht -wortel x? hugo Student universiteit België - maandag 7 augustus 2006 Antwoord Hugo,Stel t=Öx,zodat dx=2tdt ,en partieel integreren geeft de oplossing.Zie 3. Partiëel integrerenGroetend, kn maandag 7 augustus 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat is de integraal van e tot de macht -wortel x? hugo Student universiteit België - maandag 7 augustus 2006
hugo Student universiteit België - maandag 7 augustus 2006
Hugo,Stel t=Öx,zodat dx=2tdt ,en partieel integreren geeft de oplossing.Zie 3. Partiëel integrerenGroetend, kn maandag 7 augustus 2006
kn maandag 7 augustus 2006
©2001-2024 WisFaq