\require{AMSmath} Xe^x primitiveren de vraag : òxe^xdxhoe moet je xe^x primitiveren?ikzelf dacht 0,5x^2 . e^x + x . e^xmaar in een boek moet het tot xe^x-e^xthomas Thomas Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 28 juni 2006 Antwoord Beste Thomas,Dat kan met partieel integreren: kies f(x) = x en g(x) = e^x.Je voorbeeld staat er zelfs tussen mvg,Tom td woensdag 28 juni 2006 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
de vraag : òxe^xdxhoe moet je xe^x primitiveren?ikzelf dacht 0,5x^2 . e^x + x . e^xmaar in een boek moet het tot xe^x-e^xthomas Thomas Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 28 juni 2006
Thomas Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 28 juni 2006
Beste Thomas,Dat kan met partieel integreren: kies f(x) = x en g(x) = e^x.Je voorbeeld staat er zelfs tussen mvg,Tom td woensdag 28 juni 2006
td woensdag 28 juni 2006
©2001-2025 WisFaq