\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 45883 Re: Re: Oppervlakte van een cirkel ik kom tot volgende bewerking met je hints: integraal sqrt(25-sin2y) 5cosydy =5integraal sqrt(1-sin2y) cosydy =5integraal sqrt(cos2y) cosydy =5integraalcos2ydy kan je me nu terug verder op weg helpen, BEDANKT marita 3de graad ASO - dinsdag 13 juni 2006 Antwoord Beste Marita, 1) Opeens verdwijnt de 25 gewoon onder de vierkantswortel? 2) Hoe je cos2y integreert staat ook op die pagina uitgelegd, via de verdubbelingsformule. mvg, Tom td dinsdag 13 juni 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ik kom tot volgende bewerking met je hints: integraal sqrt(25-sin2y) 5cosydy =5integraal sqrt(1-sin2y) cosydy =5integraal sqrt(cos2y) cosydy =5integraalcos2ydy kan je me nu terug verder op weg helpen, BEDANKT marita 3de graad ASO - dinsdag 13 juni 2006
marita 3de graad ASO - dinsdag 13 juni 2006
Beste Marita, 1) Opeens verdwijnt de 25 gewoon onder de vierkantswortel? 2) Hoe je cos2y integreert staat ook op die pagina uitgelegd, via de verdubbelingsformule. mvg, Tom td dinsdag 13 juni 2006
td dinsdag 13 juni 2006
©2001-2024 WisFaq