Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Commutatief

gegeven is dat G,* een groep is en dat"a ÎG: a*a = n

er moet bewezen worden dat G,* commutatief is. Hoe moet ik dat aanpakken?

Joke
Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 3 juni 2006

Antwoord

Je hebt dat voor alle elementen a uit je groepje a*a=n, dus moet het ook gelden voor het eenheidselement. Dus heb je dat n=1 moet zijn...
Misschien kan je daarmee verder? Zoniet kan je nog reageren...

Koen

km
zaterdag 3 juni 2006

 Re: Commutatief 

©2001-2024 WisFaq