\require{AMSmath} Opzoeken van punten van de gegeven kromme Ik heb de volgende opgave:Zoek de punten x en y van de kromme :y = 1/3x3-x waar de raaklijn evenwijdig is met de rechte y = 1/4x+3428Mijn vraag is gewoon welke werkwijze moet ik hier gaan toepassen want weet niet goed hoe je die opgave moet oplossen?Met vriendelijke groeten Stepha Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 3 juni 2006 Antwoord Bereken de afgeleide en los op f'(x)=1/4 WvR zaterdag 3 juni 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb de volgende opgave:Zoek de punten x en y van de kromme :y = 1/3x3-x waar de raaklijn evenwijdig is met de rechte y = 1/4x+3428Mijn vraag is gewoon welke werkwijze moet ik hier gaan toepassen want weet niet goed hoe je die opgave moet oplossen?Met vriendelijke groeten Stepha Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 3 juni 2006
Stepha Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 3 juni 2006
Bereken de afgeleide en los op f'(x)=1/4 WvR zaterdag 3 juni 2006
WvR zaterdag 3 juni 2006
©2001-2024 WisFaq