Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Oppervlakte van een deel van het vlak

Bereken de opp van het deel van het vlak begrensd door de as x en door de krommen met vergelijking ;
y=lnx,x=1,x=e,dit is de opgave
dit bereken je dus met de bepaalde integraal
òmet bovengrens x=1 en ondergrens x=e
is het dan zo da je eerst de integraal ervan moet berekenen
dat wordt dan x.lnx-x+c,moet je dan in de plaats van x,1
invullen en dan aftrekken van x.lnx-x+c als je dan e hebt ingevuld
Kunnen jullie me zeggen als dit juist is of niet

alvorens bedankt

giovan
3de graad ASO - zondag 23 april 2006

Antwoord

q45084img1.gif

WvR
maandag 24 april 2006

©2001-2025 WisFaq