\require{AMSmath} Valbeweging in mijn boek staat dat, als er sprake is van een valbeweging, de oplossing voor m·v'(t)=m·g-k·v(t) is: v(t)=m·g/k-C·e^-k/mt Nu hebben ze dit ook ingevuld, maar ik snap de oplossing niet.In mijn boek staat: 40·v'(t)=40·10-20·v(t) is: v'(t)=10-0.5·v(t) En ik snap dus niet dat ze van de 20 naar de 0.5 gaan, hoe zit dat? Alvast bedankt! Michel Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 3 april 2006 Antwoord 20/40=0.5 hk maandag 3 april 2006 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
in mijn boek staat dat, als er sprake is van een valbeweging, de oplossing voor m·v'(t)=m·g-k·v(t) is: v(t)=m·g/k-C·e^-k/mt Nu hebben ze dit ook ingevuld, maar ik snap de oplossing niet.In mijn boek staat: 40·v'(t)=40·10-20·v(t) is: v'(t)=10-0.5·v(t) En ik snap dus niet dat ze van de 20 naar de 0.5 gaan, hoe zit dat? Alvast bedankt! Michel Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 3 april 2006
Michel Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 3 april 2006
20/40=0.5 hk maandag 3 april 2006
hk maandag 3 april 2006
©2001-2025 WisFaq