Loading jsMath...



Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Wat moet ik invullen in rijeninvoerscherm

L.S.,
Ik heb een TI-83 en ik weet niet wat ik bij de volgende vraag in moet vullen in mijn rekenmachine om tot de goede antwoorden te komen.

De vraag is: Gegeven is de recursieve formule un=2u(n-1)+u(n-2) u0=2 en u1=3 Bereken u2 u3 u4 u5 en u6.
Wat moet ik invullen in het scherm en waarom? Ik snap niet wat ik in moet vullen vooral niet bij v(n).
Alvast bedankt

Joke
Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 30 maart 2006

Antwoord

Hallo,

q44621img1.gifq44621img2.gif

Bij v(n) hoef je niets in te vullen.
Let bij het invoeren van de startwaarden wel op de volgorden {u1,u0}.

wl
vrijdag 31 maart 2006

©2001-2025 WisFaq