\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 44291 Re: Re: Reeks oplossen Hallo anneke, Ik zie alleen niet hoe ik de sum_{n=0}^(s) x^(-n} kan berekenen... caroli Student hbo - woensdag 15 maart 2006 Antwoord dag Caroline, Je hebt een uitdrukking voor f(x) =åxn (n loopt van 0 tot s) Neem dan g(x) = f(1/x), en klaar ben je! Toch? groet, Anneke donderdag 16 maart 2006 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo anneke, Ik zie alleen niet hoe ik de sum_{n=0}^(s) x^(-n} kan berekenen... caroli Student hbo - woensdag 15 maart 2006
caroli Student hbo - woensdag 15 maart 2006
dag Caroline, Je hebt een uitdrukking voor f(x) =åxn (n loopt van 0 tot s) Neem dan g(x) = f(1/x), en klaar ben je! Toch? groet, Anneke donderdag 16 maart 2006
Anneke donderdag 16 maart 2006
©2001-2025 WisFaq