\require{AMSmath} Uitwerken integraal met cosinus kwadraat Hoi,Zou u me meer uitleg kunnen geven bij uitwerken volgende integraal: Lambda1/2 u w^2 A^2 [cos^2 kx dx] O lambda=1/2 u w^2 A^2[ 1/2 x+1/4k sin 2kx] O=1/2 u w^2 A^2[1/2 lambda]=1/4 u w^2 A^2 lambdaHoe wordt dit precies uitgewerkt?Met vriendelijke groeten,Jolien Jolien Student universiteit België - maandag 6 maart 2006 Antwoord Beste Jolien,Eerder stelde je deze vraag hier al: Uitwerken integraal kinetische energie in een golflengteMisschien was je daar beter verdergegaan, of had je kunnen laten weten wat er precies misloopt...Als je vastloopt bij het integreren, gebruik dan dat cos2a = (1+cos(2a))/2. Je kan dan eenvoudig integreren en om te vereenvoudigen gebruik je, zoals in het vorig antwoord reeds te lezen was, dat k = 2p/l.mvg,Tom td dinsdag 7 maart 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoi,Zou u me meer uitleg kunnen geven bij uitwerken volgende integraal: Lambda1/2 u w^2 A^2 [cos^2 kx dx] O lambda=1/2 u w^2 A^2[ 1/2 x+1/4k sin 2kx] O=1/2 u w^2 A^2[1/2 lambda]=1/4 u w^2 A^2 lambdaHoe wordt dit precies uitgewerkt?Met vriendelijke groeten,Jolien Jolien Student universiteit België - maandag 6 maart 2006
Jolien Student universiteit België - maandag 6 maart 2006
Beste Jolien,Eerder stelde je deze vraag hier al: Uitwerken integraal kinetische energie in een golflengteMisschien was je daar beter verdergegaan, of had je kunnen laten weten wat er precies misloopt...Als je vastloopt bij het integreren, gebruik dan dat cos2a = (1+cos(2a))/2. Je kan dan eenvoudig integreren en om te vereenvoudigen gebruik je, zoals in het vorig antwoord reeds te lezen was, dat k = 2p/l.mvg,Tom td dinsdag 7 maart 2006
td dinsdag 7 maart 2006
©2001-2024 WisFaq