Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Recursie in Excel

Ik heb een recursie formule maar hoe kan ik deze in excel verwerken punten berekenen en hiermee grafieken maken.
Mijn formule is:
Vn=Vn-1 + 4000/6 +350- 100n
n min = 0
Vn min = 2000

David
Student universiteit - zondag 22 september 2002

Antwoord

In kolom B heb ik getallen 0..21 gezet en in kolom C formules (m.u.v. V0=2000?). Je kunt dan ook een grafiek tekenen:

q4403img1.gif

Hopelijk kan je daar verder mee...

WvR
zondag 29 september 2002

©2001-2024 WisFaq