\require{AMSmath} Integratie van veeltermbreuk òx2/ ((a2-x2)^(3/2)) Hoe begin je hier best aan? Lien 3de graad ASO - zondag 5 maart 2006 Antwoord Beste Lien Probeer eens de substitutie x = a.sin(y) Û dx = a.cos(y) dy. In de noemer kan je dan de grondformule van de goniometrie gebruiken. mvg, Tom td maandag 6 maart 2006 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
òx2/ ((a2-x2)^(3/2)) Hoe begin je hier best aan? Lien 3de graad ASO - zondag 5 maart 2006
Lien 3de graad ASO - zondag 5 maart 2006
Beste Lien Probeer eens de substitutie x = a.sin(y) Û dx = a.cos(y) dy. In de noemer kan je dan de grondformule van de goniometrie gebruiken. mvg, Tom td maandag 6 maart 2006
td maandag 6 maart 2006
©2001-2025 WisFaq