\require{AMSmath} Poissonverdeling, typfouten Stel dat gegeven is dat twee volle pagina's samen twee typfouten bevatten. Wat is nu de kans dat de eerste pagina twee typfouten bevat?? Steijn Student universiteit - donderdag 19 september 2002 Antwoord Beste,Dit is inderdaad best gemodelleerd met een Poisson-verdeling zoals op http://mathworld.wolfram.com/PoissonDistribution.html: P(k) met n=2/2=1 en k=2.Groetjes,Johan Zie Poisson-verdeling andros maandag 23 september 2002 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Stel dat gegeven is dat twee volle pagina's samen twee typfouten bevatten. Wat is nu de kans dat de eerste pagina twee typfouten bevat?? Steijn Student universiteit - donderdag 19 september 2002
Steijn Student universiteit - donderdag 19 september 2002
Beste,Dit is inderdaad best gemodelleerd met een Poisson-verdeling zoals op http://mathworld.wolfram.com/PoissonDistribution.html: P(k) met n=2/2=1 en k=2.Groetjes,Johan Zie Poisson-verdeling andros maandag 23 september 2002
Zie Poisson-verdeling
andros maandag 23 september 2002
©2001-2024 WisFaq