\require{AMSmath} Integreer x * vkw(1+x) dx hoe integreer je ò(x*Ö1+x)dx ??? en dan nog met 2 verschillende technieken, kheb al uren gezocht ernaar en niks te vinden Dank bij voorbaat, Jason jason 3de graad ASO - dinsdag 14 februari 2006 Antwoord 1) substitueer u=1+x 2) substitueer u=Ö(1+x) hk woensdag 15 februari 2006 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
hoe integreer je ò(x*Ö1+x)dx ??? en dan nog met 2 verschillende technieken, kheb al uren gezocht ernaar en niks te vinden Dank bij voorbaat, Jason jason 3de graad ASO - dinsdag 14 februari 2006
jason 3de graad ASO - dinsdag 14 februari 2006
1) substitueer u=1+x 2) substitueer u=Ö(1+x) hk woensdag 15 februari 2006
hk woensdag 15 februari 2006
©2001-2025 WisFaq