\require{AMSmath} Inverse functie y=xsin(x) wat is de inverse van bovenstaande functie (maw: los x=ysin(y) op naar y=...) of is dat niet rechtstreeks mogelijk?? Bert Student Hoger Onderwijs België - dinsdag 3 januari 2006 Antwoord Beste Bert, Dat is inderdaad niet mogelijk met behulp van de elementaire functies, helaas mvg, Tom td dinsdag 3 januari 2006 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
y=xsin(x) wat is de inverse van bovenstaande functie (maw: los x=ysin(y) op naar y=...) of is dat niet rechtstreeks mogelijk?? Bert Student Hoger Onderwijs België - dinsdag 3 januari 2006
Bert Student Hoger Onderwijs België - dinsdag 3 januari 2006
Beste Bert, Dat is inderdaad niet mogelijk met behulp van de elementaire functies, helaas mvg, Tom td dinsdag 3 januari 2006
td dinsdag 3 januari 2006
©2001-2025 WisFaq