\require{AMSmath} Differentiëren van een logaritme y=ln((e^p)+1) dit zou 0 moeten zijn ketting regel geprobeerd y'=1/((e^p)+1)*((e^p)+1)'=e^p/((e^p)+1) dat komt dus langs geen kanten 0 uit??? weten jullie waar het fout loopt? dominique domini Student Hoger Onderwijs België - maandag 12 december 2005 Antwoord dag Dominique Je bent er in getrapt. Alle grootheden in jouw functie zijn constant, dus er staat gewoon: y = een constante dus de afgeleide is ... groet, Anneke maandag 12 december 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
y=ln((e^p)+1) dit zou 0 moeten zijn ketting regel geprobeerd y'=1/((e^p)+1)*((e^p)+1)'=e^p/((e^p)+1) dat komt dus langs geen kanten 0 uit??? weten jullie waar het fout loopt? dominique domini Student Hoger Onderwijs België - maandag 12 december 2005
domini Student Hoger Onderwijs België - maandag 12 december 2005
dag Dominique Je bent er in getrapt. Alle grootheden in jouw functie zijn constant, dus er staat gewoon: y = een constante dus de afgeleide is ... groet, Anneke maandag 12 december 2005
Anneke maandag 12 december 2005
©2001-2024 WisFaq