\require{AMSmath} Vgl Vlak loodrecht op twee vlakken Twee vlakken gegeven :a: 3x-z=0b :2x-y=1geef nu de vergelijking van het vlak loodrecht op deze twee vlakken het punt (-1,2,1) bevattendIk bekom voor dat vlak : (x+1)+2(y-2)-3(z-1)=0Klopt dit ? Thierr Student universiteit België - donderdag 8 december 2005 Antwoord 't Is een tijd geleden, maar met normaalvectoren en 't inproduct kom ik op iets anders uit: Ik denk dus dat jouw oplossing niet klopt... WvR donderdag 8 december 2005 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Twee vlakken gegeven :a: 3x-z=0b :2x-y=1geef nu de vergelijking van het vlak loodrecht op deze twee vlakken het punt (-1,2,1) bevattendIk bekom voor dat vlak : (x+1)+2(y-2)-3(z-1)=0Klopt dit ? Thierr Student universiteit België - donderdag 8 december 2005
Thierr Student universiteit België - donderdag 8 december 2005
't Is een tijd geleden, maar met normaalvectoren en 't inproduct kom ik op iets anders uit: Ik denk dus dat jouw oplossing niet klopt... WvR donderdag 8 december 2005
WvR donderdag 8 december 2005
©2001-2025 WisFaq